SRB|ENG
POČETNA STRANA O NAMAIZVEŠTAJVESTIKONTAKT
 

Usluge

U Udruženju Žita Srbije postoje tri oblika saradnje :

I Član Udruženja "ŽITA SRBIJE" ,
učestvuje u radu Udruženja, kreiranju politike i upravljanju. Pored toga član Udruženja ima pravo na neograničene telefonske konsultacije po bilo kom pitanju, na analize tržišta žitarica i uljarica kod nas i u svetu za sopstvene potrebe neograničen broj puta, prisustvo na sastancima proširenog Upravnog Odbora, sastanku Godišnje Skupštine, edukativnim seminarima i radionicama ( dve osobe po kompaniji ) i na nedeljni Izveštaj sa tržišta žita, stočne hrane, uljarica i ulja * u svetu i kod nas. Osim nedeljnog Izveštaja član Udruženja na mesečnom nivou prima i Mesečni izveštaj o mineralnim đubrivima koji se izrađuje samo za potrebe kompanija članica Udruženja - nema ga u ponudi što se pretplate tiče. Članarina se izmiruje na godišnjem nivou.

II Pridruženi član,
ima pravo na sve informacije o radu društva, učestvuje u radu godišnje Skupštine, ali ne i kreiranju politike i upravljanju. Ima pravo na telefonske konsultacije iz oblasti žitarica i uljarica, ali ne i na analizu tržišta za sopstvene potrebe, ima pravo na prisustvo na sastancima proširenog Upravnog Odbora i sastanku Godišnje Skupštine, edukativnim seminarima i radionicama ( samo jedna osoba po kompaniji ) i dobija nedeljni Izveštaj sa tržišta žita, stočne hrane, uljarica i ulja * u svetu i kod nas. Pridruženom članu najčešće nije osnovna delatnost proizvodnja i izvoz žitarica, ali to nije uslov.Članarina se izmiruje na godišnjem nivou.

III Pretplatnik ima pravo na e-bilten nedeljni Izveštaj sa tržišta žita, stočne hrane, uljarica i ulja * u svetu i kod nas koji se dostavlja na do 5 e-mail adresa po kompaniji,i na jednu telefonsku konsultaciju u toku radne nedelje koje se tiču podataka iz poslednjeg aktuelnog nedeljnog Izveštaja.Pretplata kojom su pokriveni troškovi dostavljanja Izveštaja " ŽITA SRBIJE" sa berzi žitarica i uljarica kod nas i u svetu jednom nedeljno (ponedeljak u prepodnevnim časovima) na do 5 e-mail adresa po kompaniji važi od datuma kada izvršite uplatu do istog datuma naredne godine.

U našem nedeljnom Izveštaju sa tržišta žita, stočne hrane, uljarica i ulja obrađujemo na nedeljnom nivou kretanja cena kako na domaćem, tako i na svetskim tržištima žitarica i uljarica ( SAD, Mađarska, Francuska, Rumunija , Bugarska ), aktuelne procene i prognoze proizvodnje, zasejanih površina, zaliha, izvoza, potrošnje na domaćem tržištu, okolnim tržištima u regionu i relevantnim svetskim tržištima. Posebnu pažnju obraćamo na zakonske propise. Pratimo izvoz pšenice, brašna i kukuruza, kao i uljarica i proizvoda na mesečnom nivou prema zemljama u regionu i za svaku pojedinačno imamo raspoložive podatke o mesečnom izvozu prema vrsti proizvoda, uključujući i otpremu na Kosovo.

Pored pomenutih oblika saradnje stručna služba Udruženja Žita Srbije na zahtev u skladu sa Vašim potrebama izrađuje analize skoro svih segmenata i pratećih podataka sa tržišta žitarica i uljarica kod nas i u svetu i dostavlja tražene podatke u dogovorenom roku na Vašu e-mail adresu.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na naše brojeve telefona radnim danima od 08:30 do 14:30 časova ili na zitasrbije@gmail.com 
Održan sastanak predstavnika ŽITA SRBIJE sa predsednicom Vlade i predstavnicima Ministarstva poljoprivrede
Beograd, 13. april 2022. U prostorijama Vlade Republike Srbije održan je sastanak kome su prisustvovali predstavnici Udruženja Žita Srbije, predsednica Vlade sa svojim kabinetom i šef kabineta Ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a glavna tema sastanka bila je odluka Vlade o privremenoj zabrani izvoza pšenice, kukuruza i suncokretovog ulja. Na sastanku je Udruženje Žita ...
  Detaljnije...
Pretplata na e-izdanje Nedeljni Izveštaj Žita Srbije - detalji
U Nedeljnom Izveštaju Žita Srbije obrađujemo prognoze i informacije o aktuelnom stanju u svetskoj i domaćoj poljoprivredi (vezano za žitarice, uljarice i proizvode. U našem nedeljnom Izveštaju sa tržišta žita, stočne hrane, uljarica i ulja obrađujemo na nedeljnom nivou kretanja cena kako na domaćem, tako i na svetskim tržištima žitarica i uljarica ( SAD, Mađarska, Francuska, Rum...
  Detaljnije...
Žita Srbije © 2017, All Rights Reserved
Bulevar despota Stefana 65, 11000 Beograd, Srbija
tel: +381 11 3220-241, 3220-243, 3227-845, fax: +381 11 3220-244
zitasrbije@gmail.com